Cookie politik.

Denne side benytter sig af cookies for at kunne fungere korrekt. Hvis du klikker dig videre rundt på siden accepterer du automatisk, at vi benytter disse cookies. Du kan læse mere om hvilke cookies shoppen sætter på vores generelle afsnit om cookie politik.
  • E-mærketSikker handel
  • Gratis fragtved køb over 500 kr.
  • KundeserviceAlle hverdage 7583 3088

Cookie politik for Speedii.dk, Nørregade 7, 7100 Vejle, Telefon (+45) 75833088, CVR nr. 27397387, E-mail: info@speedii.dk


Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som der bliver gemt på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hvorfor bruger vi cookies?
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få et overblik over dit besøg på hjemmesiden. Cookies husker f.eks. om du er logget ind, hvad du har lagt i din indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Tyber af cookies vi bruger på siden.
Sessionscookies.
Denne type cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside kørende. Det er f.eks. tilfældet med indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. 
Sessionscookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistenscookies.
Sættes af 3. parts program som websitet er forbundet med, for at holde styr med dit besøg på siden.

Så lang tid opbevares cookies.
Cookies sletter sig selv efter en given tidsperiode. Bemærk at de bliver fornyet efter hvert besøg på siden.

Afvis eller slet cookies.
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre dine indstillinger i din browser.
Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies er der mange ting der ikke virker på siden. F.eks. indkøbskurven husker ikke dine valg.

Sådan sletter/blokerer du for cookies:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Brug af personoplysninger.
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemfører det køb som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
Oplysningerne bruges derudover til at få et større kendskab til dig og andre brugere/kunder af websitet. Denne brug kan f.eks. være at optimerer/forbedre vores udvalg af vare, så vi hele tiden har tilpasset sortimentet for kunderne.

Kontakt vedr. personoplysninger.
Ønsker du adgang til de oplysninger som er registeret hos Speedii, skal du rette henvendelse til vores kundeservice. Er der registereret forkerte oplysninger, eller har du andre indsigelser, så henvend dig til os.
Du har mulighed for at indsigt i hvilke oplysninger vi har om dig og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og  under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk.1.





Retningslinjer sidst opdateret 04/06/2014.